SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
5:00 am
8:00 am
9:00 am
9:30 am
10:00 am
10:15 am
10:30 am
11:00 am
11:30 am
6:00 pm
7:00 pm

Monday

Tuesday

  • Cardio Kickboxing45 minutes to 1 hour cardio kickboxing. Gloves recommended with Casey 5:00 am to 6:00 am
  • Cardio Kickboxing45 minutes to 1 hour cardio kickboxing. Gloves recommended with Toi 9:00 am to 9:45 am
  • Silver Sneakers ClassicLow impact class geared towards helping seniors keep moving and stay strong with Rita 10:00 am to 10:45 am
  • Yoga For Everyonegentle yoga class with Rita 11:00 am to 11:45 am
  • Strong by ZumbaSpecially choreographed body weight, muscle conditioning, cardio and plyometric training moves with Katrice 6:00 pm to 6:45 pm
  • ZumbaLatin-inspired cardio dance workout with Katrice 7:00 pm to 8:00 pm

Wednesday

  • Cardio Kickboxing45 minutes to 1 hour cardio kickboxing. Gloves recommended with Casey 5:00 am to 6:00 am
  • Silver Sneakers Cardiofitcardio-focused low impact class with Nan 10:30 am to 11:15 am
  • Dance Fitnessmusic based dance exercise class with Raquel 11:30 am to 12:30 pm
  • Stretcha combination of yoga poses and deep stretching to relax your muscles and relieve tension (30 minute class) with Crystal 6:00 pm to 6:45 pm
  • ZumbaLatin-inspired cardio dance workout with Katrice 7:00 pm to 8:00 pm

Thursday

  • Cardio Kickboxing45 minutes to 1 hour cardio kickboxing. Gloves recommended with Casey 5:00 am to 6:00 am
  • Cardio Kickboxing45 minutes to 1 hour cardio kickboxing. Gloves recommended with Toi 9:00 am to 9:45 am
  • Silver Sneakers ClassicLow impact class geared towards helping seniors keep moving and stay strong with Rita 10:00 am to 10:45 am
  • Yoga For Everyonegentle yoga class with Rita 11:00 am to 11:45 am
  • Strong by ZumbaSpecially choreographed body weight, muscle conditioning, cardio and plyometric training moves with Katrice 6:00 pm to 6:45 pm
  • ZumbaLatin-inspired cardio dance workout with Katrice 7:00 pm to 8:00 pm

Friday

Saturday

  • Cardio Kickboxing45 minutes to 1 hour cardio kickboxing. Gloves recommended with Toi 8:00 am to 8:45 am
  • ZumbaLatin-inspired cardio dance workout with Katrice 9:00 am to 10:00 am
  • Poundcardio and core utilizing drumsticks with Chris 10:15 am to 11:15 am